Virtually - titulní stránka Fotolab Virtually


Můj hluboký povzdech nad vlastní hloupostí!

David Hanák

Člověk dělá v životě chyby !

Škoda, že nejsem divadelník, šel bych si vyřvat peníze před magistrát (jakýkoliv) a tvářil bych se, že je povinností obce/státu platit mi moji zábavu, které říkám kumšt čili umění. Vystudoval jsem sice JAMU, ale byl jsem tak hloupý, že jsem chtěl být nezávislý a svobodný, vydělávat si vlastní poctivou prací nezávisle na jiných.
Škoda, že nejsem odborářský funkcionář, organizoval bych akce proti vládě a reformách při historicky nejnižší nezaměstnanosti a při vysokém hospodářském růstu. Tvářil bych se zásadově jak chci pomoc nešťastným zaměstnancům, bral bych senátorský či jiný vysoký plat, byl bych nezávislý a přitom člen ČSSD. To by byl život…Jenže já na to nemám žaludek.
Škoda, že nejsem učitel politologie. Tvářil bych se vážně a vědecky, mlel bych převážně nesmysly, lezl bych svým nadřízeným do pr…, stávkoval bych aby mi vláda přidala na platu a vypisoval bych testy typu za a) b) c) byl nějaký ten doc. či prof. a byl vážený vědec
A to jsem vystudoval politologii v MU a mohl jsem teď taky být nějakým tím poradcem, PR konzultant, mluvčí či tak nějak a tvářit se, že tahám za nitky politiky. Jenže já hlupák chtěl zůstat politicky nezávislý nikomu nezavázán a psát si co chci. Kdybych nosil tašky Zemanovi, Topolánkovi nebo někomu jinému už jsem mohl být….no někde.
Škoda, že nejsem příživník – divadelník, odborář, poradce – mohl jsem žít ze státního rozpočtu, legálně tak brát lidem peníze jak loupežník Babinský a ještě se tvářit, že to dělám pro jejich dobro…ach jo

Já hlupák chtěl zůstat čestný a nezávislý, jak to sluší každému konzervativci !



David Hanák
Politolog a publicista
 
  Přístupy: 56202 Komentář Stáhnout Tisk E-mail
 





Vybrali jsme z tisku
křepelka šmok


ODS
REKLAMA


Hrad
REKLAMA


TOP články
REKLAMA